01 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete ilanına göre iki kalkınma ajansı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını belirttiler. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde detayları ve başvuru şartlarını aktaracağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 4 kişlik kadro ile Uzman alımı yapacak.

Fırat Kalkınma Ajansı 1 (bir) Hukuk Müşaviri Olarak Görevlendirilecek Uzman Personel, 3 (Üç) Uzman Personel ve 2 (İki) Destek Personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

d) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

e) Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut en az 1 (bir) yıl süre ile ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

f) Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı bulunmamak,

BAŞVURULAR:

Fırak Kalkınma ajansı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı personel alımı başvuruları 21 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece online olarak sinavbasvuru.sanayi.gov.tr adresine yapılacaktır. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı Detayları

Fırat Kalkınma AJansı Personel Alımı Detayları