Doğa Koleji Türkiye çapında eğitim veren anaokulundan lise eğitimine kadar pek çok çocuğun iyi bir şekilde eğitim aldığı kurumlardan bir tanesi olan Doğa Koleji giderek büyüyerek pek çok ilde eğitim vermeye devam etmektedir. Bu yapılanmada her geçen gün büyüdüğünde yeni iş pozisyonları oluşturan Doğa Koleji bu pozisyonlara en iyi çalışanları almak için özel kariyer siteleri üzerinden alım yapacağını açıkladı. Türkiye çapında öncü ve yenilikçi bir kurum olan Doğa Koleji kendi bünyesine yakışacak personelleri tespit edilten hemen sonra işe başlayacağını açıkladı. Yapılacak olan alımlar ile ilgili detaylar ve şartlar haberimizin devamında..

Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Türkiye'nin özel sektörde öncü eğitim kurumlarından bir tanesi olan Doğa Koleji'nin yapacağı personel ilanları ile ilgili belirlediği pozisyonlar şu şekildedir; " Grafiker, Proje Geliştirme Uzmanı, Teknik Personel, Sınıf Öğretmeni, Hemşire, Anaokulu Öğretmeni, Danışma Personeli, Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Personeli, Stand Görevlisi, Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, Ön Muhasebe Uzmanı, Yetiştirmek Üzere Muhasebesi, Kurumsal Resmi İşler Sorumlusu, Okul Müdür Yardımcısı, Fizik Öğretmeni, Türkçe Öğretmeni, Türk Dili ve Edibiyatı Öğretmeni, Farklı Bölümlere Öğretmenlikler

Personel Alımı Yapılacak Başvuru Şartları

Doğa Koleji bünyesine yapılacak olan personel alımıyla ilgili belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, adli sicilinin temiz olması, tecrübeye sahip olmak ( belli ilanlar için) istenilen eğitim fakültelerini bitirmiş olmak, sıcakkanlı ilitişimin bulunması, uzun süreli çalışmasına herhangi bir engelinin bulunmaması, sağlık raporunun temiz olması" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. Bu başvuru şartlarını karşılayamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. Yapılacak başvurular özel kariyer sitesi üzerinden açılan ilanlar üzerinden olup adaylarda daha sonra kurumlar tarafından aranacaktır.

BAŞVURULAR: https://www.yenibiris.com/doga-koleji-is-ilanlari?firma=22301&frm=20079

Editör: TE Bilisim