Diyanet İşleri Başkanlığı personel adayları için yeni bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre DİB 7800 Sözleşmeli Personel alımı başvuruları 3 gün uzatıldı. 8 Aralık 2021 tarihinde başlamış olan Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları 22 Kasım 2021 tarihinde sona ermişti. Başvurulara Bugün Diyanetten gelen açıklama ile ek süre verilerek süreç uzatıldı. 

3 Gün Uzatılma Duyurusu:

Diyanet İşleri Başkanlığından 23 Kasım 2021 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 2021 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (KKÖ, İ-H, M,K) Alımı Sınavına  başvuru süresi 26.11.2021 tarihi saat 16:30'  kadar uzatıldı.

Başvuru Süreci Neden Uzatıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığından gelmiş olan duyuruya göre başvuru sürecinin neden uzatıldığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Uzun zamandır bu kadar alım sayısının yüksek olmaması ve son zamanlarda diğer kurumların da yüksek sayıda alım yapması llgiyi düşürdü. Başvuruların yetersiz olduğu düşünülmekte olup başvurular 3 gün daha eklendi.

Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar için son şans, Başvurular İnternet'ten yapılacak olup en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekerl.

Başvuruların nasıl Yapıldığı ve Başvuru Şartlarını İlgilendiren Detaylar Burada

Editör: TE Bilisim