Dışişleri Bakanlığı memur personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Dışişleri Bakanlığı yurtdışında görevlendirmek üzere Sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre Dışişleri Bakanlığı Los Angeles Başkonsolosluğu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Türk Uyruklu adaylar içerisinden iki kişilik kadro ile Sözleşmeli sekreter alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Belli Oldu!

Los Angeles Başkonsolosluğuna personel alımı için en az lise mezunu olmak ve 41 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir. Bunun dışında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe Biliyor olmak, Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek" şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Los Angeles Başkonsolosluğuna personel alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 15 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte “8500 Wilshire Blvd. Suite 900, Beverly Hills CA-90211” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde şahsen yapılacaktır.

İlanın Tam Metni Burada