Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 05 Kasım 2019 tarihinde yayımlanmış olan duyuruya göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 500 işçi alımı yapacağını ilan etmişti. 11 Kasım 2019 tarihine kadar alınan başvurular için adaylar kura çekim işlemlerini geçtiğimiz gün yapıldı. DSİ kura sonuçları hakkında son dakika duyurusu yaptı.

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Başvurularına 11 Kasım 2019 tarihinde son veren adaylar kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü adayları fazla bekletmeden kura sonuçlarını 20 Kasım 2019 ( Bugün ) itibari ile resmi internet adresi üzerinde duyurdu. 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında 4857 sayılı Kanun kapsamında istihdam edilecek 500 işçi alımına ilişkin belirlenen asıl ve yedek listeler DSİ resmi internet sitesinde http://www.dsi.gov.tr/ yayımlanmıştır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ŞAHSEN BAŞVURULARIN ALINMASI?

Asıl listede yer alan adaylardan istenilen belgeleri (resmi internet sitemizde http://www.dsi.gov.tr/ yayımlanan) 20-25 Kasım 2019 tarihleri arasında; 

Merkez Teşkilatında (Ankara) Makine İmalat ve Donatım Dairesi Başkanlığına Taşra Teşkilatında ise Bölge Müdürlük Merkezlerine  Şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI NEDİR?

Adaylar sonuçlarını Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü üzeründen sorgulayabilirler. Toplamda 26 bölge için açıklanan sonuçlara dair belgeler DSİ tarafından yayımlanmıştır.

MERKEZ TEŞKİLATI İÇNİ İSTENEN BELGELER

TAŞRA TEŞKİLATI İÇİN İSTENEN BELGELER

SORGULAMA EKRANI : http://www.dsi.gov.tr/isci-alimi

Editör: TE Bilisim