DenizBank tarafından yayımlanan personel ilanına göre banka bünyesinde özellikle de gişe memuru olarak çalışacak personellere ihtiyaç olduğu söylendi. Yayımlanan personel ilanına göre başvurularda adayların genel niteliklere göre değerlendirileceği yapılan başvurularda yanlış, eksik belge verilmesinin sonucunda adayların yapacakları başvuruların geçersiz sayılacağı açıklanmıştır. 

Banka bünyesinde gişe görevlisi olarak çalışacak olan personellerin, müşterilerden gelen "para yatırma, havale, eft, kredi işlemleri, fatura tahsilatı, döviz alım satım" gibi işlemlerin yapılmasında yardımcı olması gerektiği açıklanmıştır.

Genel Başvuru Şartları

DenizBank bünyesine yapılacak olan başvurularda dinamik, yeniliklere her zaman açık, kendini geliştirebilen, tercih durumuna göre tecrübeli ama tecrübesiz de kabul edilen, askerlik durumu tecil edilmiş, eğitim seviyesi en az lise olan adayların başvurularının değerlendirmeye alınacağı açıklandı.

Başvuru Nasıl Yapılır?

DenizBank bünyesinde çalışmak isteyen adayların başvurularının farklı kariyer siteleri üzerinden yapabileceği açıklanmıştır. İnternet adres çubuğuna " https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-a-s-gise-gorevlisi-2275963" adresini yapıştırarak da ilana ulaşabilmektedir. 

Editör: TE Bilisim