Denizbank Türkiye'nin önde gelen özel bankalar arasında bulunuyor. Türkiye'de faaliyet gösteren 30'dan fazla devlet ve özel banka bulunuyor. Bu bankalar arasında Denizbank personel alımlarını İşkur üzerinden yapan kurumlar arasında bulunuyor. Bankacı olmak isteyen binlerce adayın tercih ettiği kurumların başında gelen Denizbank personeline kariyer fırsatları sunuyor. Türkiye'nin bir çok il ve ilçelerinde bulunan şubelerde gerek satış danışmanı personeli geren büro memurluğu için eksik bulunan kadrolarda alım yapılacak. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak çalışan İŞKUR üzerinden ilanlara başvuru nasıl yapılacak, adaylar Denizbank ilanlarında hangi şartları taşımaları gerekiyor?

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Denizbank bankasına çok sayıda satış danışmanı ile direkt satış danışmanı, büro memuru alımı başvuruları devam ediyor. Türkiye genelinde yapılacak alımlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden alınacak.

SATIŞ DANIŞMANI UZMANI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye genelinde satış danışmanı ile direkt satış danışmanı başvurularına başvurmak isteyen adayların 28 yaşını aşmamış, Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması gerekiyor. Adaylara 2-3 Nisan tarihleri arasında İstanbul Avrupa ve Asya ofislerinde görüşme gerçekleştirilecek. İlana ulaşmak için: https://goo.gl/f1ZJdh

BÜRO MEMURU ALIMI

Denizbank adana, Balıkesir, Kayseri  bölgesinde engelli personel alım ilanlarından bir tanesi olan büro Memuru alımına başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacak.  Başvuru yapacak olan adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden iş yeri unvanına Denizbank yazarak aratmaları ve ilgili ilana ulaşarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Editör: TE Bilisim