DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan mağaza, depo ve genel müdürlükler için personel alımı yapmaktadır. Boş pozisyonlar hakkında resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bilgi vermekte olan DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi müracaatları da bu kanallar üzerinden kabul etmektedir. Yeni yayımlamış olan personel alım ilanlarına bakıldığında DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak? Başvuru tarihleri nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Peki yayımlanan ilanlara göre hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI
DESICION SUPPORT SPECIALIST
BUYER
MÜŞTERİ DANIŞMANI-PART/ FULL TİME
FİZİKSEL TEST LABORANTI-TEKSTİL
BÖLGE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI
KARŞILAMA PERSONELİ (ENGELLİ)
FINANCIAL ANALYSIS SPECIALIST
KUMAŞ TEKNOLOĞU
REYON YÖNETİCİSİ
TRAINING DEVELOPMENT PROGRAM SPECIALIST

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar başta olmak üzere 20'den fazla farklı pozisyon için DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Her kadro için farklı farklı nitelikler aranmakta olup başvuracak ve pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/defacto-perakende-ticaret-anonim-sirketi-is-ilanlari-c6553-p31434/
Editör: TE Bilisim