Ülkemizin hazır giyim konusunda en önemli firmalarından bir tanesi olan, satış hacmini yükseltebilmek için yeni ürün tanıtımlarını gerçekleştirdiği gibi uygun bölgelere şube açılışları gerçekleştirmekte olan DeFacto Mağazaları açık pozisyonları için personel alımlarını da sürdürmektedir.

DeFacto Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili pozisyonlar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuştur. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve alınacak pozisyonlara ilişkin bilgiler nelerdir?

İLAN DETAYLARI NELERDİR?

Alım Yapacak Firma: DeFacto
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

DeFacto 70'e yakın kadro için yurt geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

MÜŞTERİ DANIŞMANI - FULL TİME
MÜŞTERİ DANIŞMANI - PART TİME
KIDEMLİ VERİTABANI UZMANI
ENGELLİ MÜŞTERİ DANIŞMANI
GRAFİK TASARIMCI (ÖRME)
KUMAŞ TEKNOLOĞU
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMANI
MAKAM ŞOFÖRÜ
TEKNİK SATIN ALMA YÖNETİCİSİ
TEKNİK SATIN ALMA MÜDÜRÜ

Yukarıda DeFacto'nun mağazalar için alım yapacağı personel kadrolarının bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

DeFacto kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlara müracaat edecek olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi, nitelikleri öğrenmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/wG9BEL
TÜM İLANLAR İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ