Ülkemizin başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında hazır giyim konusunda lider markalar arasında yer alan ve satış hacmini her sene geliştirmek için önemli çalışmalar sürdüren DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağaza sayısını giderek artırmaya devam etmektedir.

Dünya genelinde bir marka haline gelen DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için de düzenli olarak personel alımları gerçekleştirmektedir. DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından açık pozisyonlar göz önünde bulundurularak hazırlanmakta olup kamuoyuna ilanlar iş ilanları siteleri ve kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketinin personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi mağazaları için yayımladığı iş ilanlarına personel alımları yapıyor. Peki alımlara ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması, güler yüzlü olması, kılık kıyafetine dikkat ediyor olması, sağlığının iş yapmaya elverişli olması gerekmektedir. Türkiye geneli 50'ye yakın ilan için personel alımı yapılacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR?

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 50'ye yakın pozisyon için personel alım yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor. Yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında MÜŞTERİ DANIŞMANI - PART TİME, MÜŞTERİ DANIŞMANI - FULL TİME, PROVA MANKENİ (BAYAN), DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI, MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ, KIDEMLİ VERİTABANI UZMANI, HAKEDİŞ VE RAPORLAMA UZMANI (DÖNEMSEL - 1 YIL), DENİM YIKAMA TEKNİKERİ, E-TİCARET DEPO ŞEFİ pozisyonlarına personel alımı yapılıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

DeFacto mağazaları için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların başvurularını gerçekleştirmesi için (https://goo.gl/wG9BEL) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak ilgili müracaat sayfasına yönlenip başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim