DeFacto her sene kendi bünyeleridne istihdam etmek üzere binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Kurulduğu günden bu yana marka değerini giderek artıran ve hisselerini artıran firma şu anda büyük şehirler başta olmak üzere küçük şehirlerinde pek çoğunda açtığı mağazalar ile satışlarına devam etmektedir. İnternet sitesinden de satış yapmakta olan DeFacto firması uygun bulduğu mağazaları kiralamakta ve buralarda da satışlar yaparak kar marjını artırmaktadır. Alacağı pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyuran ve buradan başvuruları kabul etmekte olan DeFacto firması yeni yayımladığı personel alım ilanları ile çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

DeFacto firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki yayımlanan ilanlara göre hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Yayımlanan ilanlara göre DeFacto firması;

MÜŞTERİ DANIŞMANI 
SENIOR ORGANIZATIONAL DEVELOPMENT SPECIALIST
NUMUNE DEPO PERSONELİ
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMANI
ÜRÜN TEKNOLOĞU (MODELİST)
KIDEMLİ SATINALMA UZMAN
LOJİSTİK SÜREÇ GELİŞTİRME UZMANI
İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ
KUMAŞ TEKNOLOĞU

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için DeFacto firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Sizlerde personel alım ilanına başvurmak, detayları öğrenmek ve aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/defacto-perakende-ticaret-anonim-sirketi-is-ilanlari-c6553-p31434/