Ülkemizde bulunan Milli Saraylarda bulunan açık pozisyonlar için aralıklarla personel alımları yapılmaktadır. Bu personel alımlarında farklı pozisyonlar ve şartlar aranmakta olup diğer sınavlar gibi adayları müracaatlarını gerçekleştirmeleri için sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığına bağlı olan İstanbul, Ankara ve Kocaeli illeri içi personel alımları yapılacak. Bu pozisyonların ne olduğu ve aranan detayların ne olduğu hakkında da bilgi verildi.

ALINACAK POZİSYONLAR ve DETAYLAR

Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylarda görev yapmak üzere en az ilkokul mezunu personel alımı yapılıyor. Alınacak pozisyonlara bakıldığında koruma ve güvenlik görevlisi (silahlı) ve sürekli işçi alımı yapılacak. Bu işçi pozisyonları örneğin temizlik görevlisi, tesisatçı, elektrikçi, döküm ustası, kalemkar, marangoz, halı dokuma ustası, parke cila ustası, taş ustası vb. gibi kadrolar için atamalar yapılmaktadır. Atanan adayların maaşları asgari ücretten daha fazla olacak olup her pozisyon için asgari şartlar aranmaktadır ve mülakatlar yapılacaktır.

Hemen yukarıda alıma yönelik detaylar verilmekte olup müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://millisaraylar.istanbul.edu.tr/auth linkini takip etmesi gerekmektedir.