Ülkemizin ve dünya ülkelerinin en çok tercih edilen içecek markalarından bir tanesi olan Coca Cola sahibi olduğu şirketleri için yatırımlarına devam ettiği gibi açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre şirket Coca Cola, Fanta, Sprite, Sensun, Schweppes, Cappy, Fusetea, Botany, Doğadan, Damla, Burn, Gladiator, Powerade ve Monster firmaları için personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar Coca Cola Company tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor, peki ilan detayları nedir ve hangi pozisyonlara başvuru yapılacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: The Coca-Cola Company (TCCC)
Açık Pozisyon Sayısı: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

The Coca-Cola Company (TCCC) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Sipariş Sorumlusu, Bursa/İstanbul Avrupa
Satış Temsilcisi
Kalite Güvence Operatörü
Muhasebe Sorumlusu
Finans Analisti
Bayi Yöneticisi
Muhasebe Yetkilisi, Geçici
Kalite Güvence Mühendisi

BAŞVURULAR

Yukarıda The Coca-Cola Company (TCCC) firmasının ilanları verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre başvuru yapmak isteyen adaylar için aşağı bölüme ilgili linki sunduk. Bu linki takip ederek sizlerde tüm pozisyonları, pozisyonlar için aranacak şartları öğrenebilir ve formlardan başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/9tFLQf
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim