CarreforusSA marketleri Türkiye çapında hem sağlıklı ürün satışına hemde bu ürünleri en ucuz şekilde satarak birçok vatandaşın uzun yıllardır taktirini toplamaktadır. Özellikle de kendi bünyesinde yapmış olduğu yatırımlar ile modern Türkiye'nin ekonomisine katkısı bulunmaktadır. Düşük fiyat politasıyla oluşturduğu çevre ile her geçen gün büyüyen CarreforurSA marketleri bu büyümesiyle birlikte kendi kurumlarında çalıştırmak üzere istihdam sağlayacağını açıklamıştır. Belirtmiş olduğu işçi politikasına göre alım yapacak olan CarrefourSA yapmış olduğu alımlar ile birlikte daha da büyeyeceğini düşünmektedir. 

Başvuru Şartları ve Özellikleri

CarrefourSA süper marketleri bünyesine yapılacak olan personel alımı tüm Türkiye nezninde olacağından yapılacak başvurular önce genel merkez tarafından toplanıp değerlendirmeye alınacaktır. Yapılacak olan başvurular, " Kasap, Şarküteri ve Meyve Sebze reyonlarında tam zamanlı olarak çalışmak üzerinde olmaktadır. Bu pozisyonlar için belirlenen özel şartlar her ne kadar farklı olsada CarrefourSA tarafından belirtilen genel başvuru şartları şu şekildedir; T.C. vatandaşı olmak, en az ilkokul mezunu olması, tercihen askerliğini tamamlamış olması, ürün bilgisine sahip olması, müşterileri ile sıcak ilişki kurabilecek, ürün siparişlerini verecek, görünümüne ve hijyenine özen gösterebilecek, güleryüzlü ve dikkatli disipinli dinamaik olması" CarrefourSA tarafından belirtilen genel başvuru şartlarındandır. 

Başvurular Nasıl Yapılmaktadır

Özel kariyer sitesi tarafından paylaşılan başvuru ilanları için başvuru yapacak olan adayların bu ilanları takip ederek ilk başvurularını oluşturmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN : https://www.yenibiris.com/carrefoursa-is-ilanlari?firma=6208

Editör: TE Bilisim