1930 yıllarından beri aktif olarak ticari faaliyetlerini sürdüren ve büyüme oranını artırarak şu anda enerji, madencilik, insaat & gayrimenkul, finans, tekstil ve telekom sektörlerinde bir çok kuruluşu bulunan öncü firmaları ile Türkiye geneli yaygın bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Buna göre Çalık Holding açık pozisyonları için kariyer siteleri aracılığı ile personel alımları gerçekleştirmekte olup ilanlarda adaylardan istenen niteliklerde belirlenmektedir. Buna göre Çalık Holding tarafından yayımlanan ilana göre farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Çalık Holding iş ilanları personel ve eleman alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, araştırmaya seven, dinamik yapıya sahip, bilgisayardan anlayan, Microsoft Office programlarını iyi derecede biliyor olmak, erkek adaylar için askerlik sorunu olmamak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Çalık Holding farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? network ve güvenlik yöneticisi, organizasyon ve süreç geliştirme uzmanı, vergi uzmanı, hazine uzmanı, bordro ve özlük işleri uzmanı, proje yöneticisi, bütçe planlama ve raporlama uzmanı kadrolarına personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilmek için öncelikle https://goo.gl/uZ6aH6 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BURADA