İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet vermekte olan İZDENİZ bünyesindeki personel ihtiyacını giderebilmek için Lise veya Lisans mezunu 20 personel alımı yapacağını duyurdu. 7 farklı Unvanda yapılacak personel alımları için Deneyimli olmak gerekmektedir.

Mezuniyete Göre 20 Personel Kontenjan Dağılımı

İZDENİZ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildirdi. En az lise mezunu personel alımı yapılacağı bildirildi. Farklı kadrolarda Büro Personeli ve Gemi Personeli Alımı yapılacak. Alım yapılacak pozisyonlar ise,

  • Lise Mezunu, 6 İskele Personeli ( Engelli ), 3 Çımacı, 4 Güverte Personeli, 2 Makine Personeli,
  • Üniversite Mezunu, 1 Büro Personeli, 2 Uzunyol Kaptanı, 2 Uzakyol Başmühendis,

olmak üzere İZDENİZ toplamda 20 Personel Alımı yapılacak.

İZDENİZ Başvuruları Nasıl ve Hangi Belgelerle yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ personel alımları sadece Özgeçmiş ile gerçekleştirilecek. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 1 Aralık 2021 tarihi ile 3 Aralık 2021 tarihleri arasında dolu biz özgeçmiş sayfasını [email protected] adresine göndermeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru geçerli sayılmayacak.

Müracaat ve Çalışma Şartları Neler?

İZDENİZ'de görev yapacak olan adaylar Tam Zamanlı olarak çalışacak olup, Tekli ve İkili Vardiya sistemi ile çalışacaklar.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylardan ise, Erkeklerde Askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Yukarıdaki pozisyonlara göre lise veya lisans mezunu olmak,

En az usta gemici, Gemi adamı ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir adli sicil kaydı olmamak,

Herhangi bir sağlık sorunu olmamak gerekiyor.

İlanın İŞKUR Detaylarına Buradan Ulaşabilirsiniz.