Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstanbul Personel Yönetim ( İSPER ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 114 personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre İSPER farklı alanlarda Part Time Personel Alımı yapacak. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 110 Part Time Usta Öğretici,
  • 4 Organizasyon Sorumlusu,

İSPER Personel Alımı Şartları:

İSPER Adaylardan genel ve özel nitelikler talep edecek.

Part Time Usta Öğretici pozisyonu için, Üniversitelerin ve Meslek yüksek okullarının Bilişim teknolojileri, Çocuk Gelişimi bve Eğitimi, Dil eğitimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik tasarım, Güzel Sanatlar ve Saç Bakım hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda, Tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finanas, Özel Öğretim, Robotik ve İnavasyon Uzmanlığı, Sahne ve Gösteri sanatları, Turizm ve Otelcilik, Ziraat, Yönetim ve Hizmet, gibi alanlardanm ezun olmak veya bu mesleklerde 2 yıl tecrübe sahibi olmak gereklidir.

Organizasyon Sorumlusu için ise, Yabancı dil bilen, Ofis işlerin yürütülmesi aşamalarıı idare etme becersine sahip, Üretme, Planlama yapabilmek, Disiplin sahibi olmak, MS Office programlarını kullanabilme, Ekip çalışmasına yatkın, Ekip çalışmasıba uyum sağlayabilecek olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İSPER personel alımı başvruları sadece İnternet'ten gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda başvuru süreci başlamış olup en geö 31 Ağustos ve 2 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim