Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ilçelerde bilindiği üzere kaymakamlıklar bulunmakta olup kaymakamlıklar ilçenin pek çok konusunda sorumludur ve bu sebepten dolayı aralıklarla ilçede istihdam etmek üzere memur ile personel alımı gerçekleştirmektedir.

Bursa Yıldırım Kaymakamlığı tarafından yeni yayımlanan ilana göre Toplum Yararına Program TYP kapsamında toplam 15 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi. Peki Bursa Yıldırım Kaymakamlığı 15 kamu personeli alımı ilanında detaylar nedir, adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor, başvuru tarihleri ile pozisyonlar nelerdir? Tüm bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlere paylaşıyoruz.

15 KAMU PERSONELİ ALIMI DETAYLARI

Bursa Yıldırım Kaymakamlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 15 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki Bursa Yıldırım Kaymakamlığı 15 kamu personeli alımı ilanı detayları nedir? Buna göre alımda her hangi bir şart aranmıyor fakat adayların kesinlikle ilgili bölgede ikametgah ediyor olması gerekmektedir. Başvuruların sonuçlanmasından sonra adaylar işe 1 Mart 2018 tarihimde başlayacak olup 27 işler Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bursa Yıldırım Kaymakamlığı 15 kamu personeli alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaatlarda bilindiği üzere ikametgah şartı aranmaktadır. Bu sebepten dolayı adayların mutlaka ilgili bölgede bulunan İŞKUR merkezlerine giderek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular 12 Şubat 2018 tarihi itibari ile başladı ve 16 Şubat 2018 tarihi itibari ile müracaatlar sona erecektir.

Editör: TE Bilisim