Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılaak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda iki ilan yayımlandı ve toplamda 197 kişilik alım yapılacak. peki kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman yapılacak ve alım yapılacak kadrolar nedir? İşte ilanların detayları haberimizdedir.

197 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Bülent Ecevit Üniversitesi iki ilan yayımladı. İlk ilana göre 120 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. İkinci ilana göre ise 77 işçi alımı yapılacak. 

Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları: En az lise mezunu alım yapılacak Buna göre 2 Diyetisyen, 4 Eczacı, 5 Fizyoterapist, 80 Hemşire, 5 Laborant, 12 Sağlık Teknikeri ve 12 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

İşçi Alımı: İŞKUR üzerinden yapılacak alım için 77 kişilik kadro ile Hasta ve Yaşlı Bakım elemanı alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Her iki ilan içinde adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bi suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak

ÖZEL ŞARTLAR:

Sözleşmeli personel alımı için adaylardan özel olarak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Eğitimini tamamlamış olmak ve Nöbet usulü çalışmasına engel bir durum olmamak,

İşçi Alım İlanı İçin ise, Hasta ve yaşlı bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak ve Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Her iki ilan içinde başvuru tarihleri farklıdır. Bu yönde Sözleşmeli Personel alımı için 14 Temmuz 2020 tarihinde başlamış olan başvurular en geç 28 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İşçi Alımı için ise, başvurular 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 24 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek ve başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim