Ülkemizin en önemli şirketlerden bir tanesi olarak bilinen Sabancı Holding sahibi olduğu firmaları büyütebilmek için önemli çalışmalarını gerçekleştirmekte olup Brisa Bridgestone firmasının da satış hacmini geliştirebilmek için her geçen gün yeni reklam ve satış stratejileri geliştirilmektedir.

Araçların lastik üretimi konusunda deneyimli olarak bilinen firmalar arasında yer alan Brisa Bridgestone büyüme oranını geliştirmekte olup açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı yapmaktadır. İlanlar Brisa Bridgestone tarafından hazırlanmakta olup hangi pozisyonlar için personel alımına ihtiyacın olduğu tespit edilmekte ve kamuoyuna pozisyonlar duyurulmaktadır. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Brisa Bridgestone çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki Brisa Bridgestone personel alımı detayları nedir? Buna göre ilgili ilanlar Brisa Bridgestone tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında 30'a yakın kadro için personel alımının yapıldığı görülüyor. Adayların en az lise mezunu olması, mesleki niteliklere sahip olması ve esnek çalışma saatlerine uyum göstermesi gerekmektedir. Peki Brisa Bridgestone hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Brisa Bridgestone çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre yayımlanmış ilanlarda İnsan Kaynakları Uzmanı, Bakım Mühendisi, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı, Makine Teknik Ressamı, Bakım Teknisyeni, Hızlı Bakım Servisleri Uzmanı(Binek,Hafif Ticari) gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Brisa Bridgestone bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların başvuru yapmaları için (https://goo.gl/XPFdXM) linkini kopyalayarak tarayıcı adres çubuğuna yapıştırın ve enter tuşuna basınız. Gelen sayfa üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim