Ülkemizin petrolcülük konusunda lider markalar arasında yer alan ve yatırımlarını Türkiye'nin dört bir yanına devam ettirerek markasını büyüten BP Petrolleri Anonim Şirketi 1912 yılından beri dünyanın dört bir yanında hizmet vermekte olan sayılı şirketler arasında yer almakta olup ülkemizin de en tanınır firmalarından bir tanesidir.

Dünyanın dört bir yanında hizmetlerini sürdüren BP Petrolleri Anonim Şirketi açık pozisyonlarını tespit ettikçe personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları BP Petrolleri Anonim Şirketi tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için kariyer ya da iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve diğer detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

BP Petrolleri Anonim Şirketi çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan bilgisi nedir? Buna göre BP Petrolleri Anonim Şirketinin iş ilanlarına bakıldığında 10'a yakın kadro için personel alımı yaptığı görülmekte olup adayların tercihen üniversite mezunu olması, ingilizce pozisyonlar için yabancı dili biliyor olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR VE BAŞVURU BİLGİSİ

BP Petrolleri Anonim Şirketi 10'a yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında Malzeme Planlama ve Tedarik Müdürü,, Yağlar İstihdam Planlama Uzmanı,Arz ve DRP Planlaması Kurşun, Sevkiyat Ofisi Memuru pozisyonları için personel alımı yapıldığı görülmekte olup ilgili pozisyonlar için müracaat etmek isteyen adayların (https://goo.gl/368cKv) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak başvuru sayfasına ulaşıp müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim