16 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilanlar arasında yer almakta olan Bozok Üniversitesi, bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilmiş olup, başvurular Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. Buna göre Bozok Üniversitesi farklı pozisyonlarda bünyesine 102 kişi alacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için Bozok Üniversitesi tarafındna belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Bozok Üniversitesi farklı pozisyonlarda toplamda 102 sözleşmeli personel alacak ve bu yönde, Lisans Mezunu 35 Hemşire, Lise Mezunu 29 Hemşire, Lisans mezunu 6 Ebe, 2 Eczacı, 2 Diyetisyen, Önlisans mezunu 3 laborant, 19 Sağlık Teknikeri ve Lisans mezunu 6 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 102 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Adaylardan buna göre, En az lise mezunu olmak şartı ile, Önlisans mezunu ve Lisans mezunu olmak, Alım yapılacak ilgili pozisyonlar için belirtilen öğrenim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48 maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 16 Nisan 2018 tarihi itibar ile başlayabilirler. Buna göre adaylar en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Başvurular son başvuru gününe kadar Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.