Ülkemizin en büyük şirketlerinden bir tanesi olan ve Boyner Grub'un sahibi olduğu önemli firmaları arasında yer alan Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi yurt geneli büyük yatırımlarını sürdürmekte olup marka devliğini giderek yükseltmektedir. 10 binden fazla çalışan ve 500'den fazla satış noktası ile faaliyetlerine kesintisiz olarak Boyner Grup büyüme oranını da geliştiriyor.

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi yine aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte olup bu ilanlar Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımlarının yapılacağı görülüyor. Peki Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alıyor ve pozisyonlara ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilanlara ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması, müşteri ilişkilerinde başarılı olması, bazı pozisyonları için tecrübe sahibi olması gerekmektedir. Türkiye geneli yayımlanan 80'e yakın kadro için yüzlerce personel alımı yapılmaktadır. Peki pozisyonlara ilişkin bilgiler nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi 80'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alıyor. Yayımlanan ilanlara göre Boyner Mağaza Satış Danışmanları- İşkur Proje, Panora Boyner Kasiyer / Müşteri İlişkileri, Satış Danışmanı - Kayseri Park, Beymen Clup Satış Danışmanı, Tasarımcı Asistanı, Kategori Satış Yöneticisi gibi pozisyonlar için yüzlerce personel alınıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/U9kge3) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvurularını istediği pozisyonlar için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim