Boru Hatları ile Petrol Taşıma Genel Müdürlüğü 04 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 94 kişilik boş pozisyon ile Personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Adaylar, Lise, Önlisasn ve Lisans mezunu olmak zorundadır. Birçok pozisyonda alım yapılacak olup her pozisyon için aranan özel şartlar vardır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu tarafından gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Alımı yapılacak ünvanlar, Mühendis, Teknisyen, Uzman Yardımcısı, Operatör, Eksvatör, İtfiaye Görevlisi şeklindedir. Bütün ünvanlarda çok sayıda personel alınacaktır. Adaylardan, Farklı pozisyonlar için gerekli ehliyet sınıflarını taşımaları, İşe Başlatılması halinde çok tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu, Seyehate engeli olmaması, sahada çalışabilmesine engel olabilecek sağlık durumu olmaması, En az B sınıfı ehliyeti olması, Gerekli tecrübeye sahip olması, 2015 veya 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunlarının KPSSP3, Lise Mezunlarının KPSSP94 ve Önlisans mezunlarının KPSSP93 puan türünden puana sahip olması gerekmektedir. Her kadro için aranan KPSS yılı farklıdır. Bazı kadrolarda 2015 veya 2016 puanıda geçerli sayılıren bazı kadrolarda ise sadece 2016 yılı KPSS Puan türü geçerlidir. Her kadro için alım yapılacak şehir farklıdır. Alım ile ilgili duyuruya ulaşmak için ve alım tablosuna ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 18 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumunun http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx internet sayfasından yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim