Eskişehir organize sanayi bölgesinde 1500 personel istihdamı sağlanacak. EOSB başkanı Nadir Küpeli yaptığı açıklamada Eskişehir'de kurulan Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcılar tarafından çok ilgi gördüğünü ve bu kapsamda yeni yatırımlarında teşvik ettiklerini 30 yatırımcı ile birlikte bölgede 1500 personel alımı yapılacağını ve istihdamın arttıracağını ifade etti.

Eskişehir organize sanayi bölgesinde yapılan yatırımlarla birlikte 650 bin metrekare alanda yeni yatırımcılar için alan oluşturuldu. Bu kapsamda Meslek Lisesi akreditasyon tamamlanma aşamasında olan sınav ve belgelendirme merkezi gibi yatırımlar bölgenin cazibe haline gelmesini sağladı. Bölgedeki hızla tamamlanan altyapı çalışmaları ile birlikte yeni kampüsün inşaatının tamamlanmak da olduğu ifade edildi. 2020 yılı içerisinde yatırımların devreye girmesi ile birlikte istihdama önemli katkılar sağlayacak. Bu anlamda yatırım teşvik belgeleri veriliyor.

14 AĞUSTOS İŞ İLANLARI GÜNCELLENDİ;

Kamu kurumu ile özel firmalara İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı sayısı kadroların başında eğitim şartı aramadan beden işçisi geliyor. Özel ya kamu kurumlarına istihdam edilecek çok sayıda büro memuru, muhasebeci kadrolarda bulunuyor. Beden işçisi kadrosu 11848, satış uzmanı 1450, temizlik görevlisi 1417, makineci 1099, muhasebeci 1081, kaynakçı 1032, garson 893, şoför-yük taşıma 887, konfeksiyon işçisi 875, Turizm ve Otelcilik elemanı 831, kasiyer 786 olarak açıklandı. Kamu kurumlarına yapılacak memur alımı ilanlarını erişmek için tıklayın