İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Boğaziçi Yönetim A.Ş. personel alımı ilanı yayımlandı. Bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik kadro için ilan yayımladı. İŞKUR ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Yönetim 100 kişilik kadro ile Temizlik Personeli Alımı yapılacak. Daimi statüde personel alımı için süreç başladı ve adaylara başvru için istenen nitelikler nedir?

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Boğaziçi Yönetim A.Ş. personel alımı için adaylardan başvuru için " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı sistemde çalışabilecek olmak, Temizlik alanında tecrübeli olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Boğaziçi Yönetim Başvurusu Nasıl Yapılacak?

İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Başvurular 1 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların tamamlanmış olması gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar elektronik ortamda olmak üzere aşağıdaki adresten Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirilecektir.

Başvuru Adresi: https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5/

İLANIN TAM METNİ