Ülkemizde görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlara göre çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Belediye başkanlıklarının personel alımı ilanları genel olarak Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Buna göre Bitlis Ahlat Belediye Başkanlığı geçtiğimiz günlerde İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında toplam 100 kamu personeli alımı ilanını yayımladı. Bitlis Ahlat Belediye Başkanlığı 100 kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Bitlis Ahlat Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki Bitlis Ahlat Belediye Başkanlığı 100 kamu personeli alımı detayları nedir? Buna göre alımlar Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Program TYP kapsamında yapılmakta olup her hangi bir özel şart aranmıyor fakat adayın ilgili belediyenin bulunduğu bölgede ikamet ediyor olması gerekmektedir. Personeller 1 Mart 2018 - 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında görev yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Bitlis Ahlat Belediye Başkanlığı 100 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların 17 Şubat 2018 tarihine kadar Bitlis İŞKUR merkezleri aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine ilgili bölgede yaşayan adaylar https://goo.gl/uSMNhX linkini tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak da müracaatlarını gerçekleştirebilir. Son başvuru tarihi 17 Şubat 2018 tarihi itibari ile sona ermektedir. 

Editör: TE Bilisim