Uluslararası kuruluşlardan bir tanesi olan Birleşmiş Milletler gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler ile az gelişmiş ülkelerin bilim teknoloji, uluslar arası alanlardaki yeniliklerin gelişimine ilişkin bazı projeler açıklıyor. Bilindiği gibi Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği değişikliği yapıldı. Genel Kurulun 75. oturumu Volkan Bozkır yönetecek. Türkiyenin Avrupa Birliği ile ilişkilerinde yoğun bir çalışma yürüten Volkan Bozkır kurallara dayalı uluslar arası sistemin doğasını ve onu pekiştirmenin zorunluğu olduğunu her fırsatta vurguluyor. Uluslar arası kuruluşlardan bir tanesi olan BM'nin gerek Türkiye genelinde gererk diğer ülkelerdeki istihdamları da devam ediyor. Türkiye'de Kocaeli ve Gaziantep illerinde görevlendirilmek üzere açıklanan bazı ilanların detayları şu şekildedir.

Kocaeli ili Gebze ilçesinde İdari asistan ve idari memur kadrosunda alım olacak. İdari asistan ve memur kadrolarındaki Gaziantep ilindeki güvenlik danışmanı alımalardaki başvuru şartları şu şekilde açıklandı;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim şartı; En az  Lise ve dengi okullardan mezun olmak gereklidir.
Tecrübe şartı;  İdari hizmetler, finans, muhasebe, denetim, insan kaynakları veya ilgili alanlarda en az beş yıllık deneyim gereklidir.
Umoja ve İş Zekası (BI) raporları gibi Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) sistemini kullanma konusunda deneyim arzu edilir.
Talep, tedarik ve ödeme süreci ile ilgili deneyim, seyahat yönetimi arzu edilir
Yabancı dil şartı; İngilizce ve Fransızca Birleşmiş Milletler Sekreterliğinin çalışma dilleridir. İlan edilen gönderi için akıcı sözlü ve yazılı İngilizce bilgisi gereklidir. Sözlü ve yazılı Türkçe'de akıcılık arzu edilir. Başka bir resmi Birleşmiş Milletler dilini bilmek bir avantajdır.
Değerlendirme süreci ; Nitelikli adayların değerlendirilmesi, yetkinlik bazlı bir mülakatın ardından yapılabilecek bir değerlendirme alıştırması içerebilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyen adayların ilgili ilanlara https://bit.ly/2ZpxhKx adresi üzerinden erişebilecekler ve başvuruları ilan detaylarında açıklanan genel ve özel şartlara uygun olanlar başvuru yapabilecek. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim