Faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Özellikle lise mezunu adayların en çok rağbet gösterdiği kadrolardan bir tanesi şüphesiz ki müşteri hizmetleri kadrosudur. İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında binden fazla müşteri hizmeti personeli alımı yapılacağı görülmektedir.

Personel alım ilanlarını açık pozisyonlar olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyuran firmaların yayımladığı ilanlara bakıldığında toplam binden fazla müşteri hizmetleri personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak?

Hangi Firmalar Personel Alımı Yapılacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında binden fazla şoför personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar personel alımı yapacak.

Hepsiburada
Media Markt
BİMEKS
Akmercan Şirketler Grubu
Modanisa
KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Başarı Teknik Servis Hizmetleri Tic. A.Ş
Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC. A.Ş.
Set Kurumsal Hizmetler Tic. A.Ş
Avansas Ofis Malzemeleri Tic. A.Ş
Arabam.com
Arvato Lojistik Dış Tic ve E-Tic. Hizm. A.Ş.

Yukarıda belirtilmekte olan firmalar başta olmak üzere binden fazla firma müşteri hizmetleri personeli için eleman alımı yapacak. Alım şartları ilanların detaylarında belirtilmiştir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/gFu7QH