Ülkemizde işsizliğin önüne geçebilmek için çalışmalarını sürdürmekte olan Türkiye İş Kurumu iş veren ile iş arayanları bir araya getirmekte olup yine kamu kurumlarının ve özel sektör firmalarının personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı tüm Türkiye'ye duyurmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurmuş olunan ilanlara bakıldığında yurt geneli bin 434 en az okur yazar olma şartı ile temizlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki temizlik görevlisi alımına ilişkin detaylar nedir, adaylar temizlik görevlisi alımı ilanlarına nasıl müracaat edebilir.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinde yayımlanan ilanlara göre özel sektör firmalarının kendi bünyelerinde görev yapmak üzere en az okur yazar olma şartı ile temizlik görevlisi alımı yaptığı görülmektedir. Buna göre adaylardan her hangi bir özel şart aranmamakta olup işini özveri ile yapması yeterli olduğu anlaşılıyor. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesinde yer alan ilanlara bakıldığında bin 434 temizlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylar temizlik görevlisi alımı ilanlarına nasıl başvuru yapabilir. Buna göre müracaatlar için adayların (https://goo.gl/qEJ2HE) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak tüm ilanları gözlemeyip istediği pozisyon için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA