Ülkemizin istihdam konusunda çalışmalarını sürdürmekte olan önemli kurumlar arasında yer alan Türkiye İş Kurumu özel sektör ile kamu kurumlarının ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam ederken en yoğun rağbet gelen güvenlik görevlisi alımı ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak sizler için derledik ve tek haberde paylaşıyoruz. Buna göre yurt genelinde Türkiye İş Kurumu aracılığı ile toplam bin 244 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilmektedir.

İlgili ilanlar alımı yapacak olan özel şirketler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna yayımlanması için Türkiye İş Kurumuna gönderilmektedir. İŞKUR tarafından kabul edilen ilanlar kamuoyuna yayımlanmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak özel güvenlik görevlisi kadroları için yayımlanan tüm ilanları derledik buna göre bin 244 güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Peki güvenlik görevlisi alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir ve aranacak şartlar nelerdir?

BAŞVURU ve ŞART DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlara göre adayların belirlenen kriterdeki yaş şartına sahip olmak, sicili uygun olmak, gece ve gündüz çalışabilir olmak, en az ortaöğretim mezunu olmak, silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak, sağlık sorunu olmamak, fiziki görünümü iyi olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak gibi şartlar aranmakta olup adayların müracaatlar için İŞKUR müracaat merkezlerine gitmesi ya da https://goo.gl/n89TcB linkini takip ederek müracaat etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim