Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunan iki büyük marketler zinciri bünyesine, İŞKUR üzerinden yayımladıkları ilanlarla personel alımları yapılacaktır. Yüzlerce farklı pozisyon üzerinden yapılacak alımlarda, adayların taşıması gereken ortak özelliklere aşağıda değineceğiz. İlgili ilanlara başvuracak adayların bu detaylara göz atmalarını önermekteyiz.

596 PERSONEL ALIMI İÇİN İLANLAR YAYIMLANDI - BİM VE ŞOK MARKETLER BÜNYESİNE

İŞKUR üzerinden ilana çıkan iki büyük marketler zincirine, en az ilkokul mezunu olmak şartıyla T.C vatandaşı, sağlık problemi bulunmayan, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış ve yüz kızartıcı bir suç nedeniyle hüküm giymemiş, dış görünüşüne dikkat eden, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, mesai saatlerine özen gösterebilecek, vardiyalı sistemde çalışabilecek, kendini geliştirmeye açık, iletişim becerisi yüksek, kendini ifade etme ve muhakeme yetenekleri gelişmiş, güleryüzlü çalışmayı benimsemiş kişiler arasından personel alımları yapılacaktır. Yürütülecek personel alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır. İŞKUR aracılığıyla yapılacak bu başvurularda, adaylar isterlerse online; isterlerse de bireysel olarak iş ve meslek danışmanlarına müracaat edip başvurularını yapabilirler.

BİM BÜNYESİNE YAPILAN ALIMLAR

ŞOK MARKETLER ZİNCİRİ BÜNYESİNE YAPILAN ALIMLAR

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak için iskur.gov.tr açık iş ilanları adresini ziyaret ediniz. Açık iş ilanları sayfasında iş yeri ünvanı kısmına gelip BİM BİRLEŞİK yazdıktan sonra aratınız. ŞOK marketler zinciri için ise ŞOK yazdıktan sonra aratmanız yeterli olacaktır. İlgili ilanlara yönelik başvurularda problem yaşamanız durumunda bizlere yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz.

UYGULAMAYI İNDİR ANINDA BAŞVUR, HABERDAR OL!

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA