2 mağazanın Türkiye genelindeki şubelerine 393 personel alımı!

BİM ve Şok Mağazaların Türkiye genelinde mağazalarında görevlendirilmek üzere satış pazarlama, kasiyer, depo görevlisi, mağaza müdürü alımı yapılacak.

Türkiye genelinde 21 mağazayla BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. olarak gıda alanında faaliyet göstermeye başlayan ve Türkiye genelinde ve dünya genelindeki mağaza sayısını hızla arttıran BİM mağazalarının personel ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden ilanlar açıkladı. Bu ilanlar ile toplamda 311 personel istihdamı yapılacak. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

BİM MAĞAZALARI;

BİM mağazalarının en çok ihtiyaç bulunduğu kadroların başında kasiyer görevlisi kadrosu gelmekte. Türkiye genelinde 18 ile 45 yaş aralığında ilköğretim mezunu kasiyer alımları yapılacak. Bu kadroda 200 personel istihdam edilecek. Market işçisi, beden işçisi, mağaza sorumlusu, reyon görevlisi, perakende satış görevlisi olarak 111 personel istihdam edilecek.

ŞOK PERSONEL ALIMI;

6 Bin 211 mağaza ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren ŞOK, 25 Bin'den fazla çalışanı bulunuyor. Bu mağazalara 24 dağıtım merkezi sevkiyat yapmaya devam ederken personel ihtiyaçlarının giderilmesi için ise İşkur üzerinden ilanlar açıklanıyor. Mağaza müdürü, reyon görevlisi, beden işçisi, kasiyer, satış danışmanı kadrolarındaki alımlar İşkur e-şube üzerinden başvuru yapılabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular için işkur e-şube üzerinden giriş yapmak ardından özgeçmiş oluşturmak ve son başvuru tarihinden önce başvuruları tamamlamak gerekmektedir.  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sayfası üzerinden iş yeri ünvanına "BİM MAĞAZALARI" yada "ŞOK" yazarak aratmak ilanlara erişmek için yeterlidir.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA