Türkiye'nin hemen hemen her ilinde bulunan marketleriyle öncü kuruluşlardan biri olan A 101 ve BİM hipermarketleri yaptığıkları açıklamalar ile birlikte kendi bünyelerine eleman alacaklarını açıkladılar. Farklı kadro bünyelerine ve farklı illerde açılan kontenjanlara yapılacak başvurular ile ilgili olarak adayların öncelikli olarak başvuru şartlarını barındırıyor olmaları gerekmektedir. Yapılan analizlerde adayların başvuru şartlarını karşılayamadıkları anlaşıldığı an başvuruların iptal edileceği uyarısı yapıldı. 

Başvuru Yapılacak Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

BİM ve A 101 marketleri tarafından yayımlanan iş başvuruları ile ilgili detaylara baktığımızda personel arayışı olunan pozisyonlar şu şekildedir; " İşe Alım Asistanı, Taze Gıda Personeli, Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu, Kasa Reyon Personeli, Depo Personeli, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları, Unlu Mamüller Personeli, Kozmatik Personel" olarak açıklandı. Pozisyonlar ile iligli kontenjanlar iş başvuru sayfasının kısmında yer almaktadır. Belirlenen bu pozisyonlara yapılacak başvurularda adayların dikkat etmesi gereken başvuru şartları; " T.C. vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, en az ilokul mezunu oması, adli sicilinin temiz olması, kamu haklarının korunmuş olması, askerlik ile ilgili sorun olmaması(erkekler için) adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır.

Başvurular Nasıl Yapılır 

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara, İŞKUR sayfasına girerek belirtilen personel alımları detaylarına girerek başvurularınızı yapabilirsiniz. Diğer özel kairyer siteleri üzerinden yapılan başvuru ilanlarında da adayların o ilanlara giderek belirtilen yönlendirmeleri yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim