Türkiye’de faaliyet gösteren maket zincirlerinden BİM, Yeni Mağazacılık (A101) ve ŞOK Marketler kapsamında 2019 yılı içerisinde yapılacak olan özel sektör iş alımlarının birçoğu İŞKUR üzerinden gerçekleştirmekte olup bu kapsamda bu marketler zinciri de farklı pozisyonlarda olan personel alımlarını buradan gerçekleştirmektedir. Eylül ayının üçüncü haftası itibari ile farklı illerde marketlerinin farklı şubelerinde görevlendirilmek üzere toplamda 192 kişi istihdam edilecek olup ilgili kadroya ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımda BİM, A101 ve ŞOK marketler zincirinin farklı illerdeki şubelerinde görevlendirilmek üzere toplamda 192 kişi alınacaktır. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayların en az okur yazar olması şartı aranırken herhangi bir tecrübe şartı da aranmamaktadır. Adayların ayrıca ilandaki illerde ikamet etmeleri de gerekmektedir.

Alım yapılacak olup kadrolar arasında Satış Danışmanı/Uzmanı, Beden İşçisi (Genel), Satış Danışmanı / Uzmanı, Reyon Görevlisi, Kasiyer alımı yapılacaktır. Alım yapılacak olan iller ise Tekirdağ, İstanbul, Adana, Kocaeli, İstanbul, Artvin, Uşak, Bilecik, Yalova, Eskişehir, Kırklareli, Balıkesir ve Muğla’dır.

Başvuru Şekli

İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşecek olup bu kapsamda ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden iş yeri unvanı kısmına BİM, YENİ MAĞAZACILIK VE ŞOK MARKETLER yazarak ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak mümkündür.