BİM Marketleri resmi internet sitesi üzerinden personel ilanı yapacağını açıkladı. Yayımlanan personel ilanlarıyla ilgili olarak adayların öncelikli olarak belirlenen boş kontenjanlarda alım gerçekleştireceği açıklandı. BİM Marketlerinin farklı şubelerinde personel açığı bulunan market şubeleri belirlenerek personellerin alınacağı açıklandı. BİM tarafından yayımlanan personel ilanlarıyla ilgili olarak adaylar öncelikli olarak eğitimlerine göre sınıflandırılacağı ardından da genel ve özel başvuru şartlarına göre işlem yapacakları açıklandı. 

Başvuru Detayları

BİM resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel ilanlarına göre adayların öncelikli olarak belirleenen kadrolarda alım yapılacağı açıklamıştık. Personel alımı yapılacak olan kadrolar şu şekildedir; " Depo Görevlisi, Satış Elemanı, Mağaza Kabul Personeli, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Gıda Mühendisi, Satın Alma Asistanı, Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı, Meyve Sebze Personeli, Satış Elamanı" adaylar için belirlenmiş boş kontenjanlardandır. 

Başvuru Şartları

BİM marketleri tarafından yapılacak personel alımlarıyla ilgili olarak belirlenen genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, güvenlik soruşturması sonucu olmak, görevini düzenli yapmaya engel sorunu bulunmamak, en az lise mezunu olması, esnek-vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olabilmek" istenilen genel şartlardandır. 

Başvuurlar BİM marketler için belirlenen personel alımı kariyer sayfası üzerinden başvurularını yaparak değerlendirmeye girebilmektedirler. 

Başvuru Adresi : https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx