Bim ve Migros Yüzlerce Personel Alımı Yapacak!

İlk olarak 1954 yılında kurulan Migros, Ülke genelinde 71 ilde yüzlerce şubesi bulunuyor. Online alışveriş platformu ile tazedrek alışveriş platformları ile iş hacmini genişleten Migros ihtiyaç bulunan kadrolarda çok sayıda personel alım ilanı açıklandı. Hangi kadrolarda alım yapılacak.

Sıcak fırın elemanı, kasiyer, tezgahtar, kasap, meyve sebze tezgahtarı, şarküteri, sezonluk kasiyer, sezonluk kasap, sezonluk şarküteri, mağaza personeli, taze gıda personeli, kozmetik satış elemanı kadrolarında çok sayıda personel alım kadroları açıklandı. Alımlar Türkiye genelinde tüm şubelerde olacak.

MİGROS LİSE MEZUNU ÇOK SAYIDA PERSONEL İSTİHDAMI;

Kasiyer alımı başvuru şartları; en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, dinamik ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek mağazada kasa ile ilgili işlemleri yerine getirmek ve müşteri ilişkilerine destek vermek full time ve part time olarak Türkiye genelinde Migros 5M, Macrocenter ve MJet mağazalarında kasiyer alımı yapılacak.

Mağaza personelleri alımı en az lise dengi okullardan mezun olan adayların mağazanın gerek duyduğu miktar ve nitelikteki ürün siparişlerini hazırlamak, mal kabul görevlerine destek vermek, reyon standartlarda olmasını sağlamak görevleri bulunmaktadır.

Sezonluk tezgahtar alımı yapılacak iller; Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Hatay, İçel, Mersin, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Yalova illerinde görevlendirilecekler. Mağazanın gerek duyduğu siparişleri hazırlamak mal kabul görevlisine destek vermek, ürün reyonların standartlara göre hazırlamak görevleri olacaktır. https://www.migroskurumsal.com/ilanliste.aspx?t=7&IcerikID=36

BİM TECRÜBELİ, TECRÜBESİZ PERSONEL ALIMI;

Ankara, Bursa, İstanbul, Tekirdağ illerindeki BİM şubelerinde görevlendirilmek üzere taze gıda personeli, reyon personeli, kasap, kozmetik personeli, satış personeli genel başvuru alımları yapacak. Adayların en az lise mezunu olmaları, vardiya çalışma esaslarına uygun olmaları iletişim becerileri yüksek, tercihen sigara kullanmayan, müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olmak görevleri bulunmaktadır. https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

Editör: TE Bilisim