Ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazalar ile görevlerine devam etmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi hem kendi üretmiş olduğu ürünleri hemde piyasada bulunan çok sık tüketilen diğer ürünleri en uygun fiyata tüketiciye vererek müşteri memnuniyetini artırmaktadır.

Açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi, yeni şubeleri, eski şubeleri ve idari pozisyonlar için personel ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak olan pozisyonlar ile diğer detaylar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Depo Personeli, Bölge Taze Gıda Personeli, Bölge Kasa Reyon Personeli, Meyve-Sebze Personeli, Mağaza Personeli (Engelli), Satın Alma Asistanı, Mağaza Mal Kabul Personeli, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Adayların kılık kıyafetine önem verir olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, esnek saatlere uyum sağlayabilir olmak, iş yapmaya engeli olmamak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

BİM market yukarıda yer alan kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre BİM bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/q1XQzh linkini yapıştırması ve git butonuna basması gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonları görüntüleyecek olan adaylar başvurularını da istediği kadro için gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA