Ülkemizin perakende satış konusunda en başarılı firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan binlerce mağazası ile müşterilerine hizmet vermekte olan BİM Birleşik Mağazaları her sene büyüme hedeflerini yükselmeye devam etmektedir.

Buna göre BİM Birleşik Mağazaları geçtiğimiz sene 25 milyar liralık ciro yaparak büyük bir rekor kırdı ve alanında oldukça başarılı bir firma olduğunu kanıtladı. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları bu senenin hedefini 30 milyar lira olarak kamuoyuna duyurdu ve bu durumu istihdam açısında da değerlendirmeler yapıldı.

TOPLAM 4 BİN 500 YENİ ELEMAN ALINACAK!

BİM Finans Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu tarafından kamuoyuna oldukça önemli açıklamalar yapıldı ve hedeflerinin 2018'de 600'ü BİM, 30'u FİLE ve 100'ü yurt dışında olmak üzere 730 yeni mağaza açmak olduğunu belirtti.

Yine BİM Finans Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu tarafından yapılan açıklama da yurt içi 4 bin yeni personel alımı ve yurt dışı 500 yeni personel alımı toplam ise global olarak 4 bin 500 kişilik personel alımının hedeflendiği belirtildi. Buna göre BİM birleşik mağazaları büyüme oranını her sene geliştirmeye özen gösterdiği gibi yine mağazalarındaki satış kategorilerini de geliştirmeyi ve yeni büyük yatırımlar yapmayı planlamaktadır.