Ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazaları ile satış faaaliyetlerini sürdürerek müşteri memnuniyetini artırmaya özen göstermekte olan BİM Birleşik Mağazaları yeni şube açılışları gerçekleştirmekte olup çok sayıda personel alımı da gerçekleştirerek istihdama büyük katkı sağlamaya devam etmektedir.

BİM market Türkiye geneli yeni şube açılışları yapmakta yeni şubeler, eski şubeler ve lojistik branşları için personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanları kariyer siteleri üzerinden kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlar için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Bim Market yayımladığı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki personel alımı detayları nedir, nasıl başvuru yapılır? Buna göre genel başvuru, depo personeli, engelli personel, bütçe ve raporlama uzmanı, mağaza personeli, satış elemanı, muhasebe personeli gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

BİM market personel alımı yukarıdaki pozisyonlar için yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/zBDkaJ linkini yapıştırması ve kadroları görüntülemesi gerekmektedir. İstediği pozisyona tıklayarak nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilecek olan adaylar müracaatlarını da bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA