Ülkemizin en önemli mağaza şirketleri arasında yer alan ve Türkiye'nin bir çok noktasında bulunan şubeleri ile hizmet vermeye devam etmekte olan BİM Birleşik Mağazaları 8 binden fazla şube ile çalışmakta olup on binlerce kişiye istihdam sağlamaktadır. Özellikle corona salgının da müşterilerin daha fazla ilgi odağı olan ve sevkiyatta, satışlarda aksaklıkların meydana gelmemesini isteyen BİM Birleşik Mağazaları yeni ilanlar yayımlayarak personeller, elemanlar alımı yapacağını duyurdu. Peki BİM Birleşik Mağazaları hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve adaylar başvurularını nasıl yapacaktır?

Personel Alınacak Kadrolar

BİM Birleşik Mağazaları personel alımı yapılacak kadrolara bakıldığında kasiyer, Bölge Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Taze Gıda Personeli, Kalite Güvence Asistanı, Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu, Sipariş ve Stok Yönetimi Yetkilisi, Reachtruck Operatörü, Unlu Mamüller Personeli, Kozmetik Personeli, Et-Şarküteri Personeli Şoför, Depo Personeli, Sevkiyat Personeli, Muhasebe Personeli gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki BİM bünyesinde çalışmak isteyen adayların müracaatlarını nasıl yapması gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

BİM Birleşik Mağazaları bünyesinde istihdam etmek için hemen aşağıda yer almakta olan linki adayların kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını da bu link üzerinden CV ile gerçekleştirmesi gerekmekte olup başvurular yapılmadan önce mutlaka pozisyonda şirketin aradığı şartlar incelenmeli ve adayın uygun olduğu pozisyon için başvurusunu tamamlaması gerekmektedir.

https://www.kariyer.net/firma-profil/bim-birlesik-magazalar-a-s-1888-9746

Editör: TE Bilisim