BİM Birleşik Mağazaları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile markalık değerini büyütmeye çalışmakta ve tüm kiralık dükkanları inceleyerek her bölgeye mağaza açmaya çalışmaktadır. Açılan mağazalarda kendi ürünlerini de satan BİM daha çok gelir elde etmekte ve buna bağlı olarka daha fazla personel alımı gerçekleştirmeye çalıştırmaktadır. Yeni açılan mağazalar başta olmak üzere, eski mağazalar, depolar, taşımacılık ve genel müdürlükler için BİM personel alım ilanları yayımlamaktadır. İşte BİM'in 2016 yılı için yayımlamış olduğu personel alım ilanları.

Alınacak Olan Pozisyonlar

BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Yayımlanan iş ilanlarına göre;

Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu
Unlu Mamuller Personeli
Meyve-Sebze Personeli
Mağaza Mal Kabul Personeli
Kozmetik Satış Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Kasa-Reyon Personeli
Depo Elemanı
Mağaza Müdür Yardımcısı
Engelli Personel
Satış Personeli

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 100'e yakın farklı pozisyon için BİM Birleşik Mağazaları çok sayıda personel alımı yapacak. Personel alım ilanları BİM'in resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi aynı zamanda interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile de başvurular kabul edilmektedir. Her pozisyon için adaylarda aranan özellikler farklı olmakta ve başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/
Editör: TE Bilisim