BİM, A101 ve ŞOK marketler zincirleri bünyesine, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından personel alımları yapılacaktır. Yürütülen personel alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden alınacak ve burada çok sayıda personel alım ilanından bahsetmek mümkündür. İŞKUR' un başvuruları topladığı ilanlarla alakalı başvuru bağlantılarına, başvuru koşullarına ve diğer bilinmesi gereken detaylara haberimizde yer vereceğiz...

BİM PERSONEL ALIMLARI

BİM tarafından yapılan personel alımlarında; Antalya, İstanbul, Yalova, Çanakkale, Bursa, Karaman, İzmir ve Eskişehir illerine yönelik olarak ilanlar yayımlanmış durumdadır. Bu ilanlarda Muhasebeci, İnsan Kaynakları, Kasiyer, Depo Görevlisi, Market Elemanı ve Reyon Görevlisi gibi bazı kadrolara alımlar gerçekleştirilecektir.

ŞOK PERSONEL ALIMLARI

ŞOK marketler zincirinin ilanlarında ise Ankara, Artvin, Kütahya, Antalya, Bilecik, Eskişehir, Düzce, Kocaeli, Denizli illerine alımlar söz konusudur. Bu ilanlarda BİM personel alımlarına benzer kadrolarda alımlar yapılacaktır.

A101 PERSONEL ALIMLARI

A101 ise Denizli, Gümüşhane, Bursa, Tekirdağ ve İzmir iller için ilanlar yayımlamıştır. Bu alımlarda yukarıda belirtilen kadroların dışında bulaşıkçı, forklift operatörü, depo görevlisi, sevkiyat sorumlusu gibi kadrolardan alımlar gerçekleştirilecektir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara başvurmak isteyen adaylar İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ederek; iş yeri ünvanı tarafına A101 marketler için Yeni Mağazacılık, BİM personel alımları için BİM, ŞOK marketler zinciri için de ŞOK yazılması yeterli olacaktır. İlan şartlarını taşıyan adaylar, şuanda yayımlanmış tüm ilanlara ulaşıp başvurularını gerçekleştirebilirler. Tüm memur personel ve işçi alımlarından anında haberdar olabilmek için isinolsa.com (İŞİN OLSA) mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim