Bim Mağazalarına personel alımları için 28 farklı ilan işkur üzerinden açıklandı. Bu alımlarda beden işçisi, insan kaynakları uzmanı, ön muhasebeci, satış danışmanı kasiyer, reyon görevlisi, perakende satış görevlisi, forklift operatörü kadrolarında alımlar gerçekleştirilecek. En çok alım kasiyer kadrosunda olacak.

BİM 364 PERSONEL ALIMI;

Toplamda 364 personel alımında Kasiyer kadrosundaki alımlarda 300 açık iş ilanı bulunuyor. 18 ile 45 yaş aralığında olmak gerekli olacak. Eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu şartı aranıyor. Adresinize en yakın BİM şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz.

ŞOK PERSONEL ALIMI (6 KİŞİ)

Şok mağazalarındaki personel alımları kadroları ise şu şekilde; ambar ve depo görevlisi, beden işçisi, kasiyer kadrolarında başvuru alınacak. Toplamda 6 kişi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

A101 4 KADRODA ALIM;

Türkiye genelindeki mağazalarına gerçekleştirilecek alımlar devam ediyor. satış danışmanı reyon görevlisi, beden işçisi kadrolarına 20 kişi alınacak. Reyon görevlisi olarak 10 kişi istihdam edilecek. Adayların lise mezunu olmaları 18 yaşını tamamlamış ve en fazla 38 yaşında olmaları istenilmektedir.

MİGROS 403 PERSONEL ALIMI;

Beden işçisi, reyon görevlisi, kasiyer kadrosunda 403 personel alımı açıklandı. Reyon görevlisi kadrosundaki 200 açık iş ilanı İstanbul Anadolu yakasındaki mağazalarda yapılacak. full time, part time, kasiyer reyon görevlisi,, manav kasap satış personeli olarak görev yapmak isteyen adaylar migros resmi internet sitesi üzerinden yada en yakın şubeden başvuru yapabilirler.