BİM Birleşik Mağazaları, Türkiye'nin dört bir yanına açtığı şubeleri ile adını markalaştırmış ve yıllardır faaliyetlerine devam etmektedir. Kiralık tüm dükkanları inceleyen ve resmi internet sitesi aracılığı ile kiralık dükkan başvurularını da kabul etmekte olan BİM Birleşik Mağazaları; genel müdürlük, yeni ve eski bayiler, taşımacılık ve depolar için sürekli personel alım ilanları yayımlamaktadır. Resmi internet sitesi aracılığı ile alım yaptığı pozisyonlar hakkında bilgi veren ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bu ilanları yayımlayan ve başvuruları kabul eden BİM kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100'e yakın personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve başvuru yapmak isteyen adayların sahip olması gereken nitelikler nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100'e yakın personel alımı yapacak. Peki alınacak olan pozisyonlar hangileri? İlanlara göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi;

Unlu Mamuller Personeli
Meyve-Sebze Personeli
Kasa Reyon Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Mağaza Mal Kabul Personeli
Kozmetik Satış Personeli
Engelli Mağaza Personeli
Özlük İşleri Asistanı
Santral Operatörü

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100'e yakın personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapmak, pozisyonlar için nitelikleri öğrenmek ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/
Editör: TE Bilisim