Devlet Personel Başkanlığı sitesi üzerinde yapılmış olan duyuruya göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Şoför kadrosuna kamu hizmetine ilk defa BDDK da başlayacak olan adaylar arasından Girş sınavı ile İdari Personel pozisyonunda 5 kişiik boş kadro ile şoför alımı yapılacaktır.

BDDK adaylara Giriş sınavı yapacak olup, söz konusu olan sınav İki Aşamadan yazılı ve sözlü olarak yapılacaktır.

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) adaylardan, Tğrkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış bveya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Bankacılık kanunun 8inci maddesinin birinci fıkrasındaki a,b,c ve d maddelerindeki şartları taşımak ve aynı kanunun 26 ıncı maddelesindeki şartı taşımaları gereklidir. 

Ayrıca özel olarak ise, En az Lise Mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibari ile B Sınıfı sürücü belgesine sahip ve en az 5 yıldır deneyim sahibi olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Başvuru Tarihleri Nedir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Şoför alımı başvuruları 20 mart 2019 tarihinde saat 14:00 itibari ile başlayacak olup en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar saat 16:00 a kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Buna göre, Başvurular, Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) on-line erişim suretiyle ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun eksiksiz ve do ğru olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Posta ile veya di ğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim