Bayram sonrası personel alımı ilanları yayımlandı. Bayram günü itibari ile Resmi gazete bir kaç gündür yayımlanmıyordu. Ancak Bayram tatitli sona ermesi ile birlikte Üniversite personel alımı ilanları yayımlandı. Bu yönde 5 mayıs 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanlarına göre kamuya 6 üniversite tarafından 151 kişilik kadro ile akademik personel alımı yapılacağı bildirildi.

6 Üniversiteye 151 Personel Alımı İlan Listesi

Üniverssiteler 151 kişilik kadro için personel alımı yapacaklarını ifade wettiler. Alımlar Öğretim görevlisi kadrosunda gerçekleştirilecek. İşte ilanların detayları:

Beykent Üniversitesi: 

Üniversiteye Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alanlarında personel alımı yapılacak. Bu yönde, farklı fakültelerde olmak üzere 6 Doktor Öğretim Üyesi kadrosunda alım yapılacak. Araştırma ve Öğretim Görevlisi kadrosunda ise 4 personel alımı gerçekleştirilecek.

İlanın Detayları Burada

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi:

1 kişilik kadro ile Doktor öğretim üyesi alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne gerçekleştirilecek.

İlanın Detayları Burada

Dokuz Eylül Üniversitesi:

Üniversiteye Profesör, Doçent, Dr. Öğretim Üyesi kadrolarında farklı fakültelerde olmak üzere 40 personel alımı yapılacak.

İlanın Detayları Burada

İnönü Üniversitesi:

Doçent, Profesör kontrenjanlarında 33 Öğretim görevlisi alımı yapılacak.

İlanın Detayları Burada

Karadeniz Teknik Üniversitesi:

Üniversiteye araştırma görevlisi kadrosunda 35 akademik personekl alımı gerçekleştirilecek.

İlanın Detayları

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi:

Üniversite farklı birimlerinde olmak üzere Öğretim görevlisi, Araştırma Görevlisi, doçent, Profesör kadrosularında olmak üzere toplamda 36 personel alımı yapılacak.

İlanın Detayları

Editör: TE Bilisim