Sefaköy' de 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik kampanya çalışmaları yürüten Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmasında önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Yapılan açıklamalarda terör ile mücadeleye, PKK ile mücadelede elde edilen başarılara değinildi. Bakan Soylu açıklamasında " Bu memleketi kimseye yar etmeyiz. Bu memlekette huzurun bozulmasına, sükununun bozulmasına müsaade etmeyiz. Ne yapacaklar biliyor musunuz? Şuradaki Küçükçekmece Belediyesi'ne gelip oturacaklar. Allah muhafaza bir şehidimiz geldi, şehidimiz geldikten sonra Küçükçekmece Belediyesi diyecek ki 'Biz bu şehidimizin ismini parka verelim.' Bunlar Kılıçdaroğlu'nun, Temel Karamollaoğlu'nun, Akşener'in oraya soktuğu PKK'lılar diyecekler ki 'Bir dakika, şurada bizim bir teröristimiz öldü, onun da ismini şu sokağa verelim.' Hiçbir yer bunu kaldıramaz. Türkiye'nin hiçbir yeri bunu kaldıramaz. Bu ülkeye Kılıçdaroğlu bir fitne tohumu ekmeye çalışıyor. PKK'ya can çekiştirirken biz, ona can suyu vermeye çalışıyor. Buna müsaade etmeyin, izin vermeyin. " şeklinde konuştu.

İstanbul' a 5 Bin Polis Vereceğiz

Bakan Soylu " Aynı şekilde 5 bin polis daha vereceğiz İstanbul'a. Her karakolumuzda vatandaşımızın eğer işi düşerse orada güven masası diye bir masa oluşturduk. Şimdi 2 bin 500 kadın polis alacağız oraya. Onlar, vatandaşımız müracaat ettikleri zaman en güzel şekilde hizmet edecekler, yönlendirecekler. Hesabımız şudur, bir anne çocuğunu okula gönderdiği zaman aklı geride kalmayacak, bu kadar. Sabahleyin namaza giden amcamız huzur içinde gidecek, huzur içinde gelecek. Esnaf dükkanını açtığı zaman kimse musallat olmayacak. 2018'de 275 mafya örgütünü çökerttik Türkiye'de. Ben öyle mafya, tafya hiçbir şey anlamam. Musallat olana musallat olurum, o kadar basit. Bizim gücümüzü eksiltmeyin, bize güç verin, kuvvet verin. " şeklinde konuştu...

POLİS ALIMLARIYLA ALAKALI TÜM GELİŞMELER İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZLA ANINDA CEBİNİZDE

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

2500 POLİS ALIMI DUYURUSU YAKINDA GELECEK

2500 kadın polis alımı duyurusu yakında kamuoyuna duyurulacak olarak düşünüldüğünden, alımlarla alakalı çok sayıda soru yöneltilmektedir. Güven masasının kurulmasıyla beraber gündeme getirilen 2500 kadın polis alımıyla alakalı tüm detaylara sitemiz isinolsa.com üzerinden güncel olarak erişim sağlayabilir, gelişmeleri takip edebilirsiniz. İlan yayımlandığında bildirim almak ve başvuru yapmak için yukarıdaki bağlantılardan uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilisim