1994 yılından bu yana eğitim faaliyetlerine devam etmekte olan Bahçeşehir Koleji her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında Bahçeşehir Koleji resmi sitesi aracılığı ile kamuoyuna bilgi verdiği gibi internet ortamından da açık pozisyonları duyurmaktadır.

Bahçeşehir Okulları internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir?

Açık Kadro Sayısı: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Bahçeşehir Koleji kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20'ye yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Kurumsal İletişim Yöneticisi/Yönetmeni
Ön Muhasebe Görevlisi
Türkçe Öğretmeni
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Sınıf Öğretmeni
Rehber Öğretmen
Fen Bilgisi Öğretmeni
Almanca Öğretmeni
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Okul Öncesi Öğretmeni
İspanyolca Öğretmeni
Matematik Öğretmeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 20'ye yakın kadro için Bahçeşehir Okulları çok sayıda personel alacak. Peki nasıl müracaat edilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Bahçeşehir Koleji 20'ye yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda yer alan link takip edecek olan adaylar gerekli kadroları ve nitelikleri öğrenebilir. Yine aynı kadro üzerinden müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/6FwWJg