Ülkemizin eğitim konusunda en önemli lider markalarından bir tanesi olan ve 1994 yılında Bahçeşehir'de kurulan kampüsde eğitim faaliyetlerine başlayan Bahçeşehir Koleji yarım asra yakın öğrencilerine kesintisiz olarak dersler vermeye ve hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Pek çok branşta yetiştirdiği başarılı öğrencileri ile gündeme gelmekte olan Bahçeşehir Koleji açık branşlar için öğretmen alımları yapmakta olup yine farklı pozisyonlar için personel alımları da gerçekleştirmektedir. Bahçeşehir Koleji tarafından kariyer sitelerine ilan edilen pozisyonlara bakıldığında çok sayıda öğretme ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Bahçeşehir Koleji iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların gerekli diploma ve sertifika sahibi olmak, bazı pozisyonlar için belirlenen süre boyunca deneyim sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, diksiyonu düzgün olmak, alanına hakim olmak, güncel mesleki gelişmeleri takip ediyor olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?B

Bahçeşehir Okulları hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Buna göre kimya öğretmeni, biyoloji öğretmeni, ispanyolca öğretmeni, fizik öğretmen, coğrafya öğretmeni, matematik öğretmeni, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, rehberlik öğretmeni, bilişim öğretmeni, sınıf öğretmeni, ingilizce öğretmeni ve kurumsal iletişim yöneticisi pozisyonlarına personel alımı yapılmakta olup Bahçeşehir Okulları bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların https://goo.gl/D8SEox linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim